Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KVĚTY

KVĚTY

Květy

Uvízl jsem mezi světy ...
Tak jako z mrazu
Tak jako z horka
Kvetou květy ...

Tak jako dýchám vzduch
Když v plicích pálí
Když rosou voní
Tak dokola šlapu kruh

A tak moc bych chtěl ...
Plodící úhor plný zrna
Křídla nespoutaných ptáků
Pod oblohou beze mraků

Sklánět se zlehka
Ke své lásce i celému světu
A nebýt ten herec
Co se jenom klaní ...

Tak proč, když vím ...

Měl bych myslet na sebe
...a stále myslím na NÍ ....
Publikoval(a): dlouhejkour, 30.12.2011
Přečteno (214x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, jvacl, NikitaNikaT., Božská Isis, anděl z majáku, střelkyně1, Martin Havlíček, CULIKATÁ, Kytka62, GAIA77

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti