Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolavá láska

Bolavá láska

Psavec Básně » o Lásce

Anotace: První většinou bolí.

Smutná je ta dívka mladá,
lásku svoji ztratila.
Vodopád slz z očí padá,
za novou se modlila.

Tady slzy nepomohou,
zkus se děvče usmívat.
Modlitby též málo zmohou,
lásku musíš prožívat.

Určitě si chlapce najdeš,
co tvé srdce zahřeje.
Žalem ale jenom zajdeš,
nevzdávej se naděje.

První lásky nejsou stálé,
je to pouhé hledání.
Šance u nich jsou jen malé,
těžko se pak zachrání.
Publikoval(a): Psavec, 29.12.2011
Přečteno (222x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, NikitaNikaT., xoxoxo, střelkyně1, Martin Havlíček, Linzerka, rezina, CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 01:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti