Nový rok
Nový rok
Anotace: Utíká to rychle. Brzo ho tu máme.Takové přání.
Nový rok tu opět máme,
s radostí ho oslavíme.
Hodně zdraví,šťestí,lásky
a na čele žádné vrásky.
Do života pohodu,
stále dobrou náladu.
Od prvního správný krok,
tak ať žije nový rok.
Publikoval(a):
mys, 29.12.2011