Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SLZY

SLZY

Slzy v očích

Asi je to zatracenej chlast
Nebo kouř cigarety
Možná obojí
Spíš spousta jinejch věcí
Co se derou okem ven

/S Tebou …/

Chci skrýt ty slzy
Aby sis nemyslela
Že jsou to slzy
Strachu
Slabosti
Lítosti
Váhání ...

/Zbytečně …/

Jako pochodeň tmavou kobku prozáří
Až neskutečnou dálku urazil jsem díky Tobě
Ale když slza v oku zatřpytí se nechtěná
Stále ještě se za ní stydím ...

/Moc.../

/Ale vím jistě a nehodlám se přít
Že ty slzy jsou znovu zase opravdový/

Moje duše bolavá
Zamotaná ve starém fáči
Zvenku jen tvrdá vypadá
Uvnitř je průzračná a svěží

Rozhodně ne k pláči
Toužící a dychtivá
Beroucí a dávající
Obrněná i prchlivá

/A taky hodně strádající …/

Zasunul jsem svoje city hluboko
Jak jen to chlap udělat může
Stal se ze mne stroj co udělá cokoliv
Holou rukou uláme třeba trny z růže

Probudilas mě svým políbením
Vstávám jak Fénix ze žhavého popela
Obrátilas pohádku o Sněhurce naruby
A vrátilas mě zas životu docela

Mám takových pocitů plno
Co kdysi znal jsem a téměř zapomněl
V mých plicích je výkřik naděje života
Jako když jsem se na svět narodil

Pouštím Tě tak blízko ke mně
Otvírám Ti všechny dveře
Možná znáš mě líp už teď
Než já poznal kdy sám Sebe

/A současně v to doufám .../

Protože Ti věřím ...
Že mé slzy nenamíříš nikdy proti mě
Že při mě budeš stát stále
Když by to každý jiný vzdal ...

Nebudu se stydět za hnutí své mysli
A klidně řeknu až příště to přijde
Chci svoji slzu nechat skanout
… na Tvoji teplou dlaň …
Publikoval(a): dlouhejkour, 29.12.2011
Přečteno (239x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Kett, rezina, CULIKATÁ, GAIA77, Lugilla, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 01:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti