Co je to za večer?
Co je to za večer?
Ničeho se nebojím a chci si brát!
Chci dobýt tvojí Citadelu,
chci trojského koně dát.
Jen nechat napít,
spoustou líbání v horkých vlhkých dlaních chci Tě hladit.
Chvílemi rozkoše marnit..
..dlouhé večery, ni chodit.
Maximálně do sprchy a láskou krmit.
Chci si hrát na doktory.
Léčit uštědřené rány Čokoládou,
pak voskem dvorce pokapat.
Tahat Tě za vlasy a
šeptat co můžu ještě udělat.
Tohle všechno chci a...
k tomu smět milovat.
Ty jedna holko lakomá!
Publikoval(a):
Jin&Jang, 28.12.2011