Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

smyslová....

smyslová....

Léčím si bolavé rány
máčím slzami
od Vánoc zavřené brány.

že by nikdo neslyšel
můj nářek tklivý
když vločkami sněhu odešel,
tak tajemný a tklivý..

Zůstaly stopy ve sněhu
a já, ve smyslové onanii
myslím na něhu
jak na závislou bulimii.

Toužím cítit ten spalující žár
toužím slepit
dát dohromady, rozpadlý už pár....

Pár????
Jeden, dva....???
Kolik ještě?
A venku místo vloček,pouze kapky deště
zchladí ve mě touhy spalující žár.

A tak zůstal ve mně,
v očích fantazie,
pouze sněhový závan,
lidské smyslové onanie....
Publikoval(a): anděl z majáku, 28.12.2011
Přečteno (68x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, rezina, CULIKATÁ, Martin Havlíček, NikitaNikaT., dlouhejkour

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti