Vánoční
Vánoční
Anotace: Starší stránka je lepší. Líp se tu vyznám. Líp se mi sem píše.
Kouzelný zvoneček zazvoní,
v pokoji stromeček zavoní,
ticho rozezní koledy,
v klidu domácí pohody.
Ježíšek dárečky nadělí,
všichni jsou šťastní a veselí.
Publikoval(a):
mys, 28.12.2011