Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Už nikdo není...

Už nikdo není...

Už se víc neusměje ta vrásčitá tvář,
už se nezadíváš do těch modrých tůní. 
Nepodrží tě ta stará ruka, 
nepohladíš už víc ty vlasy plné krásných vůní. 
Zemřela, už ji nespatříš víc, 
už spí v černé zemi a víc než vzpomínka nezbylo nic.
Publikoval(a): andel.smrti, 28.12.2011
Přečteno (291x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Charibeja, rezina, CULIKATÁ, dlouhejkour, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti