Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Útok

Útok

Vůně vzkvétajících rostlin se mi dere do očí.
Nic zvláštního, každý rok takhle útočí.
Slzy stékají po tváři.
Úsměv na tváři dnes nezáří.
Chemie snad pomůže.
Ty nehezké pocity přemůže.
Úsměv se vrátí zpět.
A nesmaže ho již žádný květ.
Publikoval(a): blešák, 28.12.2011
Přečteno (213x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., anděl z majáku, CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 02:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti