Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
to tě ty básně o lásce a zklamaní tolik baví,nebo si těsně před vánocemi o nějakou lásku přišel......každopádně to sou takový výkřiky do tmy..
28.12.2011 22:32 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: