Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jak napsal, CULÍČEK, myslím si, že není nikoho nejlepší, a nikoho nejhoršího a člověk, který umí brát, musí také umět dát, tak jako když dělá chyby, měl by si je připustit a taky dokázat odpustit... druhým.
28.12.2011 10:44 | NikitaNikaT.
Chválím se i kárám:D
občas něco zbabrám:)
28.12.2011 9:54 | CULIKATÁ