Konec lásky
Konec lásky
Ve stínu poledního světla,
hlavu příteli setla.
Žádné city, žádné zaváhání.
Prostě mžik a konec lhaní.
Smutný konec jedné lásky,
chlapce a drsné krásky.
On chtěl příliš, ona málo.
A tak jej to život stálo.
Publikoval(a):
blešák, 27.12.2011