Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jak na zámku

**Jak na zámku

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: ..ale jen postel s nebesy..

~~~~~~~~
Mít postel s nebesy
jak někde na zámku
pošlu ti má milá
dnes večer pozvánku,
postel je široká
jak mořská hladina
a trochu houpavá,
tam se to usíná.

Polštářek pod ouškem
začíná vyprávět
co se v té posteli…
…já vím…
co se v té posteli
může teď provádět.
Polštářek pod ouškem
zahrozí ty,ty,ty
na co ty hlavičky
milenců nemyslí.

Vždyť už je tma tmoucí
„dobrou noc“ přeji
a ať vás duchýnky
celou noc hřejí.
Pak se ten polštářek
raději nedíval
oči zavřel na knoflíky
jen tak se usmíval…

~~~CH~I~~CH~I~~CH~I~~~
…………………..
Publikoval(a): Květka Š., 27.12.2011
Přečteno (141x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bobi bobie, Linzerka, Jan Šoller, CULIKATÁ, la loba, NikitaNikaT., E.T.Jane, rezina

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 01:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti