Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Buď a nebo...

Buď a nebo...

Vlastně ani nevím jak začít,
a ani nevím, jestli bude to stačit.
Jak říct, že mám Tě víc než ráda,
že nechci dál brát Tě jako kamaráda.
Jak říct, že neumím to bez citů,
že jsi důvodem mých krásných pocitů.
Jak Ti říct, že zamilovala jsem se víc než se sluší,
že odevzdala jsem Ti duši a mé srdce jen pro Tebe buší.
Jak tohle všechno říci mám,
vždyť rozplynula by se pohádka, co teď prožívám.
Vím, řekl jsi, že se k Tobě nesmím citově připoutat,
tou chvílí přestala jsem si lásku Tvou namlouvat.
Vím,řekl jsi, že na lásku nemáš čas,
a já po Tobě toužím znova a zas.
Doufám a stále naději mám,
že otevřeš mi své srdce a nebudeš chtít být sám.
Možná, že nebudeš chtít jít se mnou dál,
ale v mých snech jsi mi po boku stál.
A možná zbydou mi jen moje sny,
a nebo možná začnou mi ty nejkrásnější dny.
Ať tak či tak,
mé srdce bude čekat na zázrak.
Publikoval(a): FallenAngel, 26.12.2011
Přečteno (226x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: James Libustka, Ančés, Pawelin, SrdceNaDlani, anděl z majáku, dlouhejkour, Lilien

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 01:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti