Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na pustém ostrově

Na pustém ostrově

dlouhejkour Básně » o Lásce

Anotace: ...co k tomu..

NA PUSTÉM OSTROVĚ

Na tomhle pustém ostrově
Kde samotný jsem ztroskotal
Nesledujíc kompas a let ptáků
Sám bych se nad sebou rozplakal

Proč člověk vidí krásu až z dálky
Proč neslyší včas její úpěnlivé volání
Je si jistej svojí silou, svojím směrem ...
Ty, kteří milují ho, přitom k slzám dohání ….

Pohled upřený k prázdnému obzoru mám
Vůně těla, vášeň srdcí, navždy sliby
Za mnou v prachu zbylo, to na čem mi záleželo
Prostě vše, co mi teď tak strašně chybí…

Proč jsem nevěřil, když jsem to vše měl
Výčitky sám k sobě tak bolavé mám …

“Poznáš, co jsi měl, až když o to přijdeš”

Teď prázdnýma rukama
… písek pláže prosívám….
Publikoval(a): dlouhejkour, 26.12.2011
Přečteno (142x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, GAIA77, Martin Havlíček, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 01:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti