Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Muzikant^^

Muzikant^^

Raven-san Básně » Smutné

Anotace: Život se někdy prostě vrátit nedá.

Do srdce si mi zaril slova
a do not duši zamotal
tu píseň lží dnes zpívám znova
mám v srdci text, co si mi dal

Ne,ne není o štěstí
je o tom, co bolí
je o zlomeném srdci,
co se nikdy nezahojí

Milovala jsem tvé oči, úsměv, tvář
tak nedotknutelné - jako nebe
jenže teď už vím, že jsi lhář
a začala jsem nenávidět - sebe

Za slib, co jsem ti dala.
Publikoval(a): Raven-san, 26.12.2011
Přečteno (237x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Rezervé, Jin&Jang, Pawelin, střelkyně1, CULIKATÁ, NikitaNikaT., SrdceNaDlani, dlouhejkour, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti