Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neproklínám

Neproklínám

Koukám se z okna
žádný sníh
smráká se-prší
déšť tříští se ve větvých

Tichá hudba mi tu hraje
ruší,, to nepovídání,,
žádný dětský smích
smutno je mi ...
prázdno mám ve dlaních

Zavřu oči - vzpomínám
vybrala jsem si sama
trest či odměna? Neproklínám
jen skládám myšlenky s písmenkama

Tiše přemýšlím
rozhodnutí před sebou mám
i takové jsou Vánoce
když člověk je dobrovolně sám
Publikoval(a): Maryje..., 26.12.2011
Přečteno (140x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pawelin, střelkyně1, CULIKATÁ, Božská Isis, dlouhejkour, Sekvalekva, rezina, karel.sp, Martin Havlíček, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 11:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti