Stesk1
Stesk1
Anotace: stesk je hrozný...
Já chtěla bych být jednou z těch věcí,
Co skrývá je obraz v jídelně.
Smutný je život se mnou,
Smutnější beze mě?
Co skrývá všechno obraz,
Když se na něj pozorně podíváš.
Chtěla bych být jednou z těch věcí a ty,
Mě pak možná posnídáš.
Jsou to krásné věci, trochu smutné i veselé,
Jen po nich sáhnout, kdyby byly k snědku…
Kdyby byly živé i ty květiny,
Určitě jsou voňavé.
Koukám na obraz v jídelně
A trochu zasteskne se mi.
Nemohu být jednou z těch věcí
A žiju dál na zemi.
Publikoval(a):
M3rry, 25.12.2011