Vánoce
Vánoce
Máme tu zas po roce, obrácené vánoce,
ozdobíme dárečky, rozbalíme stromečky,
sálát už se mrská ve vaně,
smažené víno chutná náramně.
Kapřík zase jako loni,
po skořici krásně voní.
Letos 4 plechy koled napečíno máme,
cukrový je krásně hraje, spolu si je zazpíváme.
Veselé a Šťastné Vánoce Všem :))))))))))))))))))
Publikoval(a):
Romisteck, 24.12.2011