Štedrý den
Štedrý den
Anotace: Veselé Vánoce vám všem přeji :-) a nejedno splněné přání ...
A už je to tady
jedno je jisté
neumřeme hlady.
Spousta jídla
spousta pití
dárečků snad bude dost
stromeček se krásně třpytí
!!! Ježíšku !!!
...jsi zvaný host.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 24.12.2011