Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podívej se mi do očí....

Podívej se mi do očí....

PODÍVEJ SE MI DO OČÍ

Podívej se mi do očí
Řekni, co tam vidíš

Tam hluboko za víčky
V přítmí mojí duše
Kam vidím jen já

Tebe tam teď pouštím ...

Podívej se mi do očí
Řekni, co tam vidíš

Mám roztažené zorničky
Tep zrychlený k zbláznění
Po těle se chvěju

To po Tobě toužím ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 24.12.2011
Přečteno (465x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, FallenAngel, Martin Havlíček, NikitaNikaT., GAIA77, CULIKATÁ, SrdceNaDlani, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 01:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti