Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční přání

Vánoční přání

Vánoce ať štědré máte,
dárky dlouho počítáte.
Lásku, štěstí, zdravíčko,
od miláčka psaníčko.

Maminkám pak skvělé děti,
hodné babky chtějí kmeti.
Důchody či výplaty,
ať jsou stále bohatý.

Lože ať se vášní chvěje,
milování duši hřeje.
Prostě velkou pohodu,
v žití samou výhodu.
Publikoval(a): Psavec, 24.12.2011
Přečteno (1638x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: la loba, Maryje..., Linzerka, hašlerka, NikitaNikaT., rezina, CULIKATÁ, SrdceNaDlani

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 23:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti