Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásko má :(

Lásko má :(

anettttt Básně » o Lásce

Anotace: pro všechny , když touží po nějakém klukovy

Lásko má, ráda bych byla tvá
ale ty nepoznáš jak ráda tě mám.
Poslouchám tvůj smích,
a leze mi mráz po zádech,
v srdíčku hřích a jde mi do pláče.
Když on se raduje,
a mě smutno je,
mám pocit že lituje,
možná že lituje možná mu smutno je....

Tvoje tvář je pro mne vším,já vím, to jen skouším :( ...
Ty mě nechceš já to vím,
ale na tom nic nezměním.
Předemnou tvoje tvář se usmívá,
dívám se do očí,
úsměv poklísá...

Říkám si o co sem šechno přišla,
ale moment ? jeho kámoš říká abych zašla ??
na to nemám sílu
ještě se tam rozbrečim,
když ho uvidim hned zase zmizim.




FOR YOU ¦¦ :)
Publikoval(a): anettttt, 23.12.2011
Přečteno (362x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 01:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti