Dnešek
Dnešek
Anotace: Možná jej máte stejný .....
Ještě pár hodin
Ještě pár hodin a je tu Štědrý den,
každý je aspoň trochu natěšen.
Ženy se v kuchyni točí,
muži jim jdou raděj z očí.
Někdo na poslední chvíli dokupuje dárky,
na sedm západů jsou uzavřeny sváry.
Před obchody kádě s kapry,
rybáři jsou dneska machry.
Překvapení
Vstupuješ do dveří kanceláře,
okolo tebe lásky záře.
Neskrývám překvapení,
nuda se v radost mění.
Za zády něco schováváš,
tak ptám se tě, co pro mě máš.
Kytičku jmelí mi podržíš nad hlavou,
pusu mi dáváš něžnou, sladkou, laskavou.
Večer
V pozdním večeru,
až bude všude klid,
dáme si repete,
spolu budeme snít.
Při sklínce lahodného moku,
ruku v ruce, bok po boku.
Popustíme uzdu fantazii,
milování v jiné galaxii.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 23.12.2011