Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásko marnivá

Lásko marnivá

Hřích nás rozděluje
už je to tak.
Mám jen nad tím rukou mávnout?

Hřích nás rozděluje
už je to tak.
Jak černý, velký pták
Co zakryl slunce temnotou.

Co asi děje se v mém těle
kdo s kým se zžírá, užírá.
Kdo s kým bojuje
prohrává i vyhrává.

Kdo vlastně jsi ty
kdo vlastně jsem já…

Lásko beznadějná
lásko, lásko, lásko marnivá.
Publikoval(a): M3rry, 22.12.2011
Přečteno (138x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Lugilla, Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti