Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Vánoční

**Vánoční

***
Na řasách
~~~~~~~~~~
Andělům na řasách
třpytí se hvězdný prach
křídla jsou lehká,
jak pápěří,
plují si po nebi
jak po vlnách,
copak v nás nikdo nevěří?

A tak se Andělé domlouvají
čas vánoční na Zemi bude,
svá křídla si honem protřepají
bílý sníh třpytí se všude.

Některé vločky,ty nejkrásnější
dostanou blankytné mašličky
Andělé pak s nimi letí
a ozdobí všechny stromečky.

Všude je radost a dětský smích
z těch stromků vánočních...

~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 22.12.2011
Přečteno (1335x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, CULIKATÁ, SrdceNaDlani, la loba, hašlerka, Danger, Kett, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 14:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti