Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

...jsem ...

...jsem ...

dlouhejkour Básně » o Lásce

Anotace: .......

Jsem ....

Jsem asi ten ...
Kterého inkvizitoři prohlásili za ďábla
Možná jen anděl spadlý z nebe
Jsem vše, co si jen budeš přát

Poznáš to, až dám Ti sebe ...

Spadl jsem na zem z oblaků
Spadl jsem do víru chtění
Spadl jsem plný nezkrocených vášní
Spadl jsem se smyslností

Jež tady běžná není ...

Můžu Ti dát co nedostaneš jinde
Mně podobného už nepotkáš
Cena má ale hodně vysoká je
Upálení v slasti za živa ....

Některé holky se mě bojí
Strach mají z toho jaký jsem
Ty co poznaly žár ohně ví to ...
V mých očích šlehá vášeň

Spalujícím plamenem ...

Musíš mít také sílu velkou
Být podobná mi v tom co chcem
Jen tak Tě nesežehnu celou
Už zkraje pouhým pohledem

Nezachrání Tě modlidba prostá
Amulet ukrytý na hrudi
Běsnění smyslů Tě rvát na kusy bude
Inferno v nás se probudí ...

Dostaneš ode mne všechno
Co jsi si kdy představila
Budu Ti dávat ...
Budu Ti brát ...

Až skončíme spolu
Budeš připadat si mrtvá

Ale budeš chtít zase a znovu ...
Upálím Tě kolikrát si vzpomeneš

A pokaždé strašně rád ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 22.12.2011
Přečteno (312x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: anděl z majáku, GAIA77, Martin Havlíček, Božská Isis, Kett, Kytka62, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 01:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti