Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Luxus :-)))) vtipně napsaná pravda. Klobouk dolu!!!
8.5.2012 3:12 | Kluběnka
dobrý zenite.....tak ted si nakopal zadek dáblovi i bohovi nejednou......to si docela odvážný.....pak tě nebudou chtít ani v nebi, ani v pekle...........héé!
21.12.2011 23:13 | Martin Havlíček