Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prázdné místo

Prázdné místo

Šeptám Ti slova
jež nemůžeš
slyšet
opakuji je znova
než začne
zase pršet
jak ty chvíle ticha
přežít
když ozvěna tu není
jak žít /nežít
když ticho kolem
věci mění
...
Myšlenky tahám
ze své tajné skrýše
strach můj
bojí se jít
na denní světlo
a tak v zákoutí
mi na zátylek dýše
a schovává se v duši
na prázdné místo
...
Publikoval(a): TedelyBear, 21.12.2011
Přečteno (72x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, dlouhejkour, NikitaNikaT., milujimodro

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti