Jsem Cikorka !
Jsem Cikorka !
Anotace: Reakce na nepřečtenou báseň.
Moje malá Čekanko,
Ty nejsi Cikorka!
A pokud ano,
plnými dlaněmi vsypu Tě do vany!
Nechám okapat z tvého nahého těla velké hříchy světa.
Víš?
Trochu se to splétá,
je to jednoduše ze života.
Pak je všechny utopím,
spolu s tím svým.
Publikoval(a):
Jin&Jang, 21.12.2011