Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohádka

Pohádka

Jak v pohádce,jak v zemi kouzel žiji.Né však tak růžově jak známe to z k nihy!Příběhy vypráví o krásné paní jak běhá po zámku pážata za ní.Zámecká zahrada,fontána stříká,princ s krásnou princeznou ano jí říká.Představa štastná to musí býti,dobře vše zkončilo co ještě chtíti.Tak to to vipráví pověsti staré,princezna vždy lásku dostane.I já jsem princezna z černého lesa smutná však,prokletá srdce mé plesá...Marně a zoufale zní můj hlas do ticha,zbytečně čekám na svého ženicha!!Staletí v temnotě zakletá stojím jít princi na proti toho se bojím.Chřadnu a pomalu splývám v tom lese co všechno to moje srdíčko snese?Slábne hlas,chřadne mé tělo,vzdávám se naděje propadám v šero!Začínám pomalu strácet se ve tmě zmůžu se na slova ach bože ved mě!!!!
Publikoval(a): potkanikralovna, 20.12.2011
Přečteno (941x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti