Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro osamělou

Pro osamělou

Jin&Jang Básně » o Lásce

Anotace: jedna Láska

Tak jako kruhy v obilí, schovaný a přitom výmečný.

Jako gorily v mlze, pár a při tom na tisíce.

Chodíme dokola,

hledáme v seně.


Jak rády bychom spočinuly vedle sebe!


Horkými dlaněmi hladíce svá obnažená těla,

doteky ve tmě, na světle požáru citu.


Letmo přes stehna,

polibky na tváře.

Konečky prstů pohladím tvůj pas,

obkroužím bříško,

přitisknu blíž.

Tak abys cítila můj tlukot srdce,

zrychlený dech

a chtíč.


Buď pramínkem

nebo rovnou řekou,

sama už teď sníš.

Bdíš?
Publikoval(a): Jin&Jang, 20.12.2011
Přečteno (210x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, J sh' T r' k, GAIA77, Martin Havlíček, FallenAngel, NikitaNikaT., milujimodro

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 01:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti