Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem zpět

Jsem zpět

Andy86 Básně » o Životě

Anotace: Moje každodenní úniky..

Hledám v písku
Pátrám nevinně
Bez vlastního zisku
Utopenou ve víně

Ulitu

Není tu

Jen odhalená duše
Černě průhledná
Zmírám, říká suše
Seber mě ode dna

Nemohu

Dávám se do běhu

A dýchám z prázdných plic
Kašlu vzpomínky
Vlastně nemám nic
Jak z lůna maminky

Bez břemen

Na řemen

Zralá jsem zase
Když utíkám ze světa
V celé své kráse
Stáhne se roleta

Za ní

Dlaní

Sáhnu si na vnitřnosti
Ucítím srdce bít
Prohmatám kosti
Nastane klid

Vrátím se do normálu

Jsem zpět
Publikoval(a): Andy86, 20.12.2011
Přečteno (137x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Linzerka, NikitaNikaT., dlouhejkour, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti