**Jak to bývá...
**Jak to bývá...
Anotace: ..v zimě je brzy tma..
*~*~*
Jak to v zimě bývá
brzy se nám stmívá
i měsíc se zahleděl
kam?
Rád by mi to pověděl.
Černý mrak se ukázal
měsíce si nevšímal.
A ten hledí,
nevím kam…
Ptám se,
s kým si asi povídám?
S měsícem to nebylo
teď dočerna se
setmělo,
šeptám si jen do peřin
a ráno?
Ráno o tom nic
nevím…
O měsíci se mi zdálo
to se mi to pěkně
spalo...
...*...*...
Publikoval(a):
Květka Š., 20.12.2011