Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VYKRADAČKA SRDCÍ.

VYKRADAČKA SRDCÍ.

Lavander Básně » o Lásce

Anotace: Srdce,ten obrovitý sval,co bezcharakternost tmy sńal.

,,.....obcházím klenbu Tvého srdce
procházím tím svalem

a hledám trhlinku
takovou,co jí prosakuje Tvoje láska
dobrotivost a neutuchající touha


Schrańuji jiskřičky co v srdci máš
i když bolestný život znáš
a v srdci si jej promítáš


VYKRADU TI SRDCE
od bolesti od smutku
takovou mám pohnutku....,,
Publikoval(a): Lavander, 19.12.2011
Přečteno (218x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Jin&Jang, dlouhejkour, koala-pancake, Lugilla, CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 01:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti