Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Samota ...

Samota ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: ..............

.........................
.........................




Samota ...
Jsou to pouhá slova
Zasetá do duše
Jako balvany bolesti
Po všem co stále odchází
Neznajíc mého mínění
Ani ostatních ...




Samota na mě doléhá
Tíží mě svou vahou
Snad dny uplynou
V nadějném pokoji
Kdy nic nebolí srdce a duši
Tou tíhou zklamání ...





Samota ...
Bez tvého něžného těla
Bez rozkvetlých petrklíčů
Letošního léta
Kdy jsem s tebou létal
Na křídlech bílých andělů
Co slétli se z nebe
Aby nás naučili ...




Co je to láska ...
Publikoval(a): kavec, 19.12.2011
Přečteno (200x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, dlouhejkour, Lugilla, CULIKATÁ, Linzerka

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti