Hodina
Hodina
Anotace: pod vlivem Měsíce
je hodina Sirael
hodina stříbra
lehčeného světlem
hodina Růže
jsem Luna
v bílých rukavičkách
bohyně
s vlasy jak pírka sněžných sovic
v mých očích
kruhy astrolábu
i hloubka
delfských zrcadel
je hodina duší křížení
doteku očí
a něhy
ztěžklé touhou
tak vejdi cizinče
zaplať
a ptej se orákula...
Publikoval(a):
Hesiona, 18.12.2011