Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moje nové doma

Moje nové doma

Den druhý
Pruhy
Na fialové zdi
Od malování
Stejně silný cit
Druhá zeď se rdí
Při stěhování
Dva lidé, jeden byt


Pytle všude kolem
Deprese
Našlapuji jako Golem
Recese
Zkušenost
Máme toho dost

V hlavě
Plno
Až po okraj
Hravě
Lásky klíčí zrno
Všude ráj
Jsi tam
Klam?

Ne, myslím na Tebe

Knedlíky večer
Sníme jak malé děti
Na stole
Anděl klečel
A teď kolem letí
Kouzelné fazole

Plné štěstí daroval nám..
Publikoval(a): Andy86, 16.12.2011
Přečteno (136x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, střelkyně1, Martin Havlíček, donne, modrá, Sonja la Rosa, NikitaNikaT., la loba

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti