356 x 86400
356 x 86400
Anotace: .......................
Měřit čas zapomněním,
to je oč se snažím.
Každou chvílí,
stávám se zajatcem tvé síly.
Jak mohlo,
sejít se tolik víry?
Náléhám na ručičky,
tlačím je vpřed,
nenechám zaniknout ten Náš květ!
Peru se v sobě!
Měřím čas,
Mě i Tobě.
Publikoval(a):
Jin&Jang, 16.12.2011