Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční trh

Vánoční trh

Celý den stojím ve svém stánku,
dost mrzne,
na chvíli upadám do mikrospánku!
Nabízím lidem šperky a náušnice,
vše original,
vypadající jako lékořice?!
Vlevo prodává pekař koláče,
čerstvě voní,
ještě má horké pekáče!
Vpravo hejno kaprů žije,
raz dva tři čtyři pět,
jaky štědrou večeři přežije?
Za rohem voní víno se skořicí,
svařáček.-)
účinky má na mě hřející!
Děti na pódiu koledu zpívají,
naaa na naa naaa.......
rodiče se na ně s úsměvem dívají,
naaa na naa naaa.......
na konci koledy mé údy roztáli,
šťastné a veselé vánoce,
děti celému světu popřály.
Publikoval(a): kpt.pyrat, 15.12.2011
Přečteno (356x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 13:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti