Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bylo by fajn

Bylo by fajn

Juliška Básně » o Lásce

Anotace: báseň bylo mi fajn není veršovaná ale je dělaná z lásky pro jednoho kluka co chodí o stupeň výš!

Mou cestou domů,
cítím tě vedle mne.
Doufám každou chvílí,
že tvé srdce patří mě.

Když vidím páry lidí,
je mi do breku!
Nechci se na ně dívat,
já chci toto prožívat!

Tak jen sama,
cestou domů.
Sním o polibku
a tak si říkám

"Bylo by fajn,
s tebou být"
"Bylo by fajn,
držet tě za ruku"

"Bylo by fajn,
vědět že mne miluješ"
"Bylo by fajn,
cítit tvé rty na mých!"

"Bylo by fajn,
vidět tě jak přede mnou klečíš,
s rudou růží.
a říkáš:
"Víš, je mi s tebou fajn!"
Publikoval(a): Juliška, 15.12.2011
Přečteno (203x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Danger, dlouhejkour, NikitaNikaT., Květka Š., střelkyně1, Sekvalekva

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti