Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opuštění ....

Opuštění ....

kavec Básně » o Lásce

Anotace: ................

.......................
.......................





Opuštění sami sebou
Tím krátkým ránem prosvítajícím
z bílých mlh zapomnění
Opuštění každou částečkou vesmíru
Kdy v čase bezmasém
toužíme po zpovědi svého svědomí
Které se tříští
ve slovech znějících do uší
Každého
kdo je ochoten poslouchat - - -




Hledám souvislosti
kdy opuštěnost mrazí
Jako kus ledové kry zaražené
do tkaniva srdce
Pomalu tající v krvi
Která tě tak naléhavě volá - - -




Ještě dřív - -
než bude na všechno pozdě
Tím časem který nemůžeme zastavit
Ani svou přítomností v tom co milujeme
Až na hranice smrti
Ve které poznáváme všechny spojitosti
mezi láskou a bytím
Proudícím z nesmrtelné Boží duše …
Publikoval(a): kavec, 15.12.2011
Přečteno (185x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: enigman, la loba, Kett, CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti