Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NĚCO ZA NĚCO

NĚCO ZA NĚCO

Josef Kvičera Básně » o Lásce

Anotace: Josef Kvičera : VYZNÁNÍ (2008)

V Tvé hrudi srdce žije,
v něm ukryt jsem i já,
to srdce Tvé však bije
dost – hlava nehlava…

A jak v tom občas lítám,
tak sem – tam nějakou schytám…

Od Tvého srdce ale
mi rána nevadí
vědomí, které získám
zas všechno nahradí…

Zůstávám v Tvém srdíčku
rád i dál zavřený,
však někdy – to se nediv –
jsem jako praštěný…
Publikoval(a): Josef Kvičera, 14.12.2011
Přečteno (171x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, střelkyně1, Sekvalekva, CULIKATÁ, rezina, Kett

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti