Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BloodRose

BloodRose

Last Básně » Smutné

Anotace: může se stát...

Růže potřísněná krví,
proč jen si to dovolila?
Náš sen se jednou splní..
Proč jen si mě opustila?

PROČ?

Život bez tebe nemá cenu,
kam až musím jít?
Bez tebe lásko kam si jen lehnu?
Jak mám teď žít...

JAK?

Co mám udělat abychom byly spolu?
Kam za tebou musím jít?
Ano udělal jsem velkou chybu..
Neměla ses ode mě nechat zabít...

NEMĚLA!!

Ty mě nenecháš zemřít,
měly jsme úmluvu..
Nemohu zde sám žít
a přesto k tobě jí nemohu..

NEMOHU!!

Větev neunese mou váhu,
nůž se u mého srdce zastaví.
Zastřelit se nemohu,
kulka se ode mne jen odrazí..

SÁM...

Smrt za mnou přijít nechce,
s pohárem mé krve bych jí přivítal.
Nejde to však tak lehce,
život ke mě zavítal..
A pustit mě ke smrti nechce...

NECHCE...

Nenávidím sebe a vlastně i tebe..
Nevzala si mne sebou..
Využila si mne aby jsi mohla do nebe..
Do háje s mou duší a do ráje s tebou...
Publikoval(a): Last, 14.12.2011
Přečteno (165x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andreu Nach, Bulldog

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti