Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dny ...

Dny ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: .................

.................................
.................................




Jsou dny
kdy nemohu bolestí po tobě
spát ...
Musím se dívat do tmy
a hledat v ní
Tvůj snový obličej
plný nevyslovené něhy a citu .
Snad se mi o tobě jen zdá
a ty jsi neskutečná v této
pozdní hodině .
Stejně jako bolest
co přichází v pravidelných nárazech
Kdy už oči
padají ospalosti celého světa
Tak těžké z prožitků ...



Které do mě stále vchází ....



Jsou noci
kdy ležíš na mojí hladící ruce
A myslíš si
že všechno to co je krásné
musí trvat napořád ...
Jako milování dvou těl a duší
vrhajících se
do nekonečného víru
touhy a rozkoše ...



V hodinách
kdy patříme jeden druhému ...
Publikoval(a): kavec, 14.12.2011
Přečteno (163x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, dlouhejkour, Lagedama, CULIKATÁ, Linzerka, modrá, Kett

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti