Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BEZ TEBE

BEZ TEBE

dlouhejkour Básně » o Lásce

Anotace: ..tak..

S TEBOU BEZ TEBE

Toulám se dnes opět
Po Tvém krásném městě
Bez Tebe a s Tebou
Jsem tak smutně sám

Cítím se jako zchudlý boháč
V děravé bez knoflíků vestě
Když vteřiny minuty
Hodiny počítám

Cítím Tvou vůni
Vznáší se v zákoutích uliček

Vidím Tvou tvář
Schovanou za záclonami domů

Slyším Tvůj hlas
Šeptající v cinkání tramvají

Potkat Tě znenadání
Zoufale si přeji

Potají.....
Publikoval(a): dlouhejkour, 13.12.2011
Přečteno (356x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, CULIKATÁ, Kett, střelkyně1, Lugilla, Kytka62, Božská Isis

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti