Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rychlý šíp

Rychlý šíp

slavista65 Básně » o Lásce

Anotace: Jak je důležité mít svou druhou polovičku.

Moje odpověď vždy
hraji jen sólo
odpovím ji hned
rychleji než dělo.

Žiju furt sám
vždyť jsem takhle rád
nikdo po mém boku
lepší je kamarád.

Nikdy snad nepoznám lásku
budu už navždy sám
už je mi to jedno
bez tak už jsem stár.

Později však poznávám
že ve dvou to jde líp
chybí mi láska
život jsem proletěl jak šíp.
Publikoval(a): slavista65, 13.12.2011
Přečteno (112x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kett

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti