Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tvé tělo ...

Tvé tělo ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: ...................

.........................
.........................



Tvé tělo
Pole zrajících obilných klasů
Tvé tělo
Nevyslovená věta
Ukrývající se za vrstvou šatů
Bez jediného slova
Bez otázek co znějí tak prázdně
Když začne hovořit
K mým rukám
Tvé nahé tělo ...


Tvé tělo
Zahrada rajských rozkoší
Svět utkaný z neviditelných nití
Svět sám pro sebe
Kdy všechny brány a vstupy
Jsou zavřené ...


Ale moje ruce a jazyk
/ ten nestoudný otvírač /
Otvírají všechny zámky
Těch ukrytých brán
Rozkoše
Tvého
Těla ...
Publikoval(a): kavec, 13.12.2011
Přečteno (258x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Psavec, rezina, enigman, Květka Š., Kett

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti