Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vitej na basne.cz!
Smutný start, ale... je to část života, etapa, osud...
14.12.2011 17:31 | NikitaNikaT.
Silná výpověď. Vítám tě tu, přeji hodně síly a měl jsem to podobně, básničky mají svou velkou moc! Pomáhají.
13.12.2011 19:19 | Zasr. romantik