Ta druhá
Ta druhá
Anotace: z jiného pohledu - ta první o té druhé
Vím že je ti noční můrou
a nejen ve snu děsí tě
mě andělem...
Tobě?
"!Nestvůrou!"
...co ve strachu dusí tě.
Nevidíš ji ač je všude
jen stopy ti nechává
cítíš její přítomnost
byla tu a zase bude
pod kůži tvou se dostává.
Je jako jed
co zvolna po těle se šíří
napadá tvou mysl...
"Vážně nepodved?"
"Proč ONA mi mou cestu kříží?"
"Ať slehne se zas po ní zem
vždyť z mého světa Není
ať táhne
ať jde kam chce jen né sem
krev mi v žilách z ní už pění."
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 13.12.2011